Onze diensten:

Elektrische werken

Elektriciteit is een vak op zich.

Group Loos levert door onze ervaring op residentieel en industrieel vlak steeds kwaliteit af. Onze elektrische dienst werkt met de meest kwalitatieve en betrouwbare materialen. Samen met de architect, raadsman of bouwheer werken wij een veilige elektrische installatie uit op maat. Een elektrische installatie is voor ons een gebruiksvoorwerp van formaat. Daarom besteden wij de nodige aandacht aan het onderling overleg over de installatie. Wij zorgen er voor dat deze installatie veilig, ergonomisch, estetisch, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk uitgevoerd wordt. En dit aan een goede prijs. Gaat u bouwen, renoveren of hebt u een klein elektrisch probleem? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Dan vinden wij hier samen vast een perfecte oplossing voor! Ook voor regiewerk bij andere professionelen gaan wij niet opzij. Raadpleeg ons voor onze scherpe prijzen.

Pieter Loos Elektriciteitswerken is je partner bij uitstek! Dit voor nieuwbouw, renovatie of de verkoop van elektrische materialen.

Zelfbouw Elektrische installaties

Als je heel wat geld wil besparen of het gewoon graag zelf doen.

Je kan aan een elektrische installatie zelf meer doen dan je zelf denkt. Hoewel vele elektrische installateurs weigerachtig staan tegenover gedeeld werk willen wij gaag samen met u een installatie opzetten en het werk gecoördineerd in stukken opdelen. Zo kan je het deel dat je zelf wil of kan doen ook effectief zelf doen. Gecombineerd met onze kwaliteit service en prijzen ben je bij Group loos aan het juiste adres.

Ventilatie systemen

Hierbij werken wij eveneens met topmateriaal voor levenslang plezier.

De berekening van de E-peilwinst voor ventilatiesystemen wordt strenger. Ook de vraag naar een gezond en comfortabel binnenklimaat stijgt. • Optimale luchtkwaliteit met minimale warmteverliezen.
• Zelfregelende natuurlijke toevoer en vraaggestuurde afvoer + driestandenschakelaar of Gezond en energiezuinig ventileren op basis van mechanische toevoer en mechanische afvoer via een centraal ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW) Dit in zowel zelfbouw als geplaatste systemen. Wij werken uw installatie uit van start tot einde. zo bespaart u bij een C+ systeem tot 12 punten en zelfs tot 20 punten voor een D+ systeem. Onze serviceploeg verzorgt ook het jaarlijks onderhoud. Vraag er naar voor meer info.